Ofte stilte spørsmål

Under kan du få svar på ofte stilte spørsmål. Dersom du lurer på noe mer, ta kontakt og vi hjelper deg!

Ja! Vi har fri frakt på kjøp over 2000,- eller 125,- i enhetsfrakt uansett hvor mye du handler. Ordre som kommer inn før kl 12.00 på arbeidsdager sendes alltid samme dag. Leveringstiden er 1-4 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge. Sjekk utvalget av kostymer her.

Hos oss får du et stort utvalg av kostymer, både til voksne og barn! Besøk vår butikk i Asylgata 1, 4013 Stavanger eller sjekk ut vår nettbutikk birkemo.no.

Pride feires hele året, men juni kalles ofte for pride-måneden selv om det er mange arrangementer hele sommeren. Arrangementer er for alle som føle tilknytning eller støtter LGBTI+ bevegelsen. Vi har alt du trenger til festival, fester og parade. Sjekk det ut her

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ønske seg til bursdagen. Vi har et godt utvalg hobby artikler. Kanskje du liker å fly droner? Eller kanskje det frister med en ny RC-bil? Sjekk ut våre nettsider for flere ideer!

Det er ikke alltid lett å finne aktiviteter man kan drive med på fritiden. Vi har et bredt utvalg hobby artikler! Kanskje ønsker du å starte med modelltog? Eller kanskje ønsker du å lære deg å kjøre drone? Sjekk ut våre nettsiden for mer inspirasjon til kjekke hobbyer!

Vi har et bredt utvalg radiostyrte biler i vår nettbutikk! Bestiller du før kl 12.00 i arbeidsdager sendes bestillingen samme dag! Leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

Vi har et bredt utvalg RC båter i vår nettbutikk! Bestiller du før kl 12.00 i arbeidsdager sendes bestillingen samme dag! Leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

Hos oss får du et stort utvalg av radiostyrte biler! Besøk vår butikk i Asylgata 1, 4013 Stavanger eller sjekk ut vår nettbutikk birkemo.no.

Halloween er alltid 31. Oktober, dette ifølge amerikansk og irsk tradisjon. Vi har et bredt utvalgt produkter til Halloween. Sjekk det ut her

Halloween er alltid den 31. oktober. Dette innebærer for mange barn å kle seg ut for gå «knask eller knap» i nabolaget. Vi har alt du trenger til knask eller knap! Sjekk utvalget her

Hos Birkemo får du et bredt utvalgt kostymer til Halloween, både til voksne og barn! Sjekk utvalget her.

På Birkemo i Asylgata 1, 4013 Stavanger har vi et stort utvalg kostymer til Halloween, både til voksne og barn! Du kan også bestille kostyme på vår nettbutikk; birkemo.no.

Oktoberfest varer i 16 dager og starter i september. Dette er en kjent ølfest som avholdes i München i Bayern. Det er flere utsteder i Stavanger som inviterer til Oktoberfest. Vi har alt du trenger! Se vårt utvalg her

På Birkemo i Asylgata 1, 4013 Stavanger har vi et stort utvalg kostymer til Oktoberfest! Du kan også bestille kostyme på vår nettbutikk; birkemo.no.

Karneval i 2022 er fra Torsdag 24. februar til Tirsdag 1. mars. Opprinnelig er karneval navnet på de ulike festlighetene som foregikk i forkant av langfasten i katolske lad. Vi har et bredt utvalg kostymer til karneval. Se utvalget her.