Fraktkostnad & Levering

Leveringen skjer med Posten/Bring/PostNord.

Posten/Bring/PostNord leverer pakken til ditt nærmeste utleveringssted. Vi har fri frakt på kjøp over 2000,- eller 125,- i enhetsfrakt uansett hvor mye du handler.

Ordre som kommer inn før kl 12.00 på arbeidsdager sendes alltid samme dag. Leveringstiden er 1-4 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge.

Betaling

Betaling kan skje via Faktura(Klarna) og Bank-/Kredittkort.

  • Bank-/Kredittkort
    Vi aksepterer Visa og MasterCard. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. For maksimal sikkerhet benytter vi også 3DSecure. Kortkjøp er avgiftsfritt.
  • Faktura
    Du betaler etterskuddsvis per faktura. 14 dagers betalingstid. Fakturaen blir sendt til din e-post fra Klarna. Ved for sen betaling tilkommer en påminnelsesavgift tilsvarende det beløp som er tillatt i henhold til lov, p.t. 64 kr, samt forsinkelsesrente på 22 %.
  • Du må være over 18 år og kan ikke ha noen betalingsanmerkning for å bruke faktura. Leveringsadressen må også være den samme som din adresse i folkeregisteret.

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille varer fra oss.

Reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Skulle du få en skadd vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert hva feilen går ut på. Du har 2 års garanti og 3 års reklamasjonsrett på våre produkter. For batterier, gjelder kun 6 måneders garanti, ettersom batterier anses som en forbruksvare, hvor livslengden avhenger av hvordan batteriet blir brukt og oppbevart. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien! Vi betaler returfrakten ved en ev. retur av vare pga. reklamasjon. Vi betaler pengene tilbake til deg senest 14 dager etter du har gjort oss oppmerksomme på at du ønsker å returnere en vare til oss, så lenge varen er modtatt. Vennligst vær oppmerksom på at vi kan holde tilbake betalingen dersom vi ikke mottar varen og du ikke kan oppvise kvittering eller vise til et sporingsnummer. Vær derfor sikker på at du sender tilbake din vare med sporingsmuligheter. Det er du som kunde som er ansvarlig for at varen kommer fram til oss. Dersom du sender en vare i retur til oss uten å ta kontakt, gjelder tilbakebetalingsfristen på 14 dager fra vi mottar returen. Ved en eventuell tvist har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet.

Du har rett til å åpne forpakningen kostnadsfritt for å kontrollere at varen fungerer.

Kontaktinformasjon ved reklamasjoner:

For kostymeavdelingen: karneval@birkemo.no

For hobbyavdelingen: post@birkemo.no

Telefon: 51 89 56 02

Sikkerhet & Personvern

Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre.

Birkemo as garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner til det. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Kontakt i så fall kundeservice på ovenstående mail.

Bruksanvisninger

Alle produkter som krever bruksanvisning blir levert med dette. Bruksanvisningen er skrevet på et forståelig språk (norsk, svensk, dansk eller engelsk), eller visuelt utformet.

Angrerett

Ved heving av kjøp henviser vi til angrerettloven.
Vi skal ha beskjed om heving av kjøpet innen 14 dager etter du har mottat ordren.
For full tilbakebetaling av varen må den leveres tilbake, utbrukt, inkludert alt innhold, samt original hel embalasje. Dersom produktet leveres tilbake mangelfullt eller skadet, vil det bli trukket et beløp i forhold til det verditapet skaden eller manglene utgjør.Kjøper er ansvarlig for returfrakten og ansvarlig for selve transporten.

Bedriftsinformasjon